Cursus kleur­advies en kleuranalyse

Als een klant besluit het haar te laten verven, dan is jouw advies als hairstylist daarbij van groot belang. Een klant laat zich namelijk graag adviseren en vindt jouw mening hierin vaak echt van meerwaarde. 

Met de cursus ‘Kleur­advies en kleuranalyse’ van de Nelleke Mulder Imago Groep word je getraind om klanten te helpen en te adviseren bij de juiste kleur­keuzes. Dat begint met het geven van een kleuranalyse. De cursus leert je hoe je dit bij een klant kunt doen. Je werkt met kleur­kragen waarmee je heel simpel kunt uitleggen welk type kleur het beste bij je klant past. Koele of juist warme kleuren. Je hoeft een klant daardoor niet meer te overtuigen. 

Voor de klant is het een luxe en een extra beves­tiging dat jij als kapper de expert bent en een meerwaarde biedt aan je klant. Een absolute meerwaarde om het kwali­teits­imago van jouw kapsalon extra te benadrukken en je daarmee te onder­scheiden. 

Tarief

De prijs voor deze training is € 685.00 exclusief btw en exclusief reiskosten. De training duurt een halve dag, met maximaal 5 deelne­mende personen. 
Kosten voor de set doeken/kragen zijn € 150.00 excl. btw.

Korting voor Club Coiffure leden

Kapsalons die zijn aange­sloten bij Club Coiffure Keurmerk betalen € 600.00 voor de cursus exclusief btw en exclusief reiskosten. 

Informatie via

Nelleke Mulder Imago Groep
Contact­persoon: Nelleke Mulder
Telefoon: 0515 460 300
www.nellekemulder.nl

Tarieven gelden exclusief btw en exclusief verzendkosten

Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op om de gewenste actie samen met u in te vullen.